Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland
FSC
0
0
Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland

29 november 2022

Gebruik de Stokke Tripp Trapp bij je kookeiland

De baby komt bijna en je zit er helemaal klaar voor: de wieg staat al klaar, de kinderkamer is ingericht en je hebt een Stokke Tripp Trapp stoel gekocht met de newborn set en alle andere bijbehorende accessoires. Een mooie kinderstoel die een heel leven mee kan gaan en meegroeit met je kind. Maar dan kom je er ineens achter dat de kinderstoel helemaal niet past bij jullie keukeneiland of hoge eettafel – de meegroeistoel is ineens te laag. Wat nu?

Stoelverhoger voor de Tripp Trapp

Wij liepen tegen precies dit probleem aan. We hadden een prachtige, nieuwe keuken laten installeren met alles erop en eraan, kookeiland en al, maar kwamen er toen achter dat onze oude vertrouwde Stokke stoel niet in deze setting gebruikt kon worden. De stoel is zo laag dat je kind tegen het keukeneiland aan kijkt, in plaats van eroverheen. 

En dat terwijl het kookeiland juist was gekozen omdat het het koken wat socialer maakt. Het is een namelijk stuk gezelliger als je de kamer in kan kijken, in plaats van dat je met je rug naar iedereen staat, of in een afgesloten ruimte. Je partner en oudere kinderen kunnen aan het aanrecht zitten met hun huiswerk of juist helpen bij het koken en kleinere kinderen kunnen aan de bar tekenen of spelen terwijl jij bezig bent. Ondertussen kun je mooi een oogje in het zeil houden. Maar dan moet de stoel wel goed bij het aanrecht passen, op de juiste hoogte. 

Kinderstoel voor bij het kookeiland

Wij lieten ons niet bij de pakken neerzitten. We gingen zelf aan de slag en wilden een verhoger maken waarin je makkelijk de kinderstoeltjes kon verhogen tot de goede hoogte, maar natuurlijk wel op een veilige manier. In de eerste instantie maakten we dus een prototype voor een stoelverhoger van hout die we in ons eigen huis konden gebruiken, voor onze eigen Trip Trap. 

Vrienden van ons zagen dit, en vonden het een heel goed idee. Daarom besloten we het product verder te ontwikkelen en op de markt te brengen, zodat iedereen hun Stokke Tripp Trapp stoel kon verhogen. We gunnen het iedereen dat ze de kinderstoel ook kunnen gebruiken bij het kookeiland. Zo kunnen ze daar weer met z’n allen samen aan kunnen schuiven, zoals dat eigenlijk bedoeld was. Dit was het begin van de BoosterMe.  

We wilden dat het zo makkelijk mogelijk was om de BoosterMe zelf in elkaar te zetten, dus we hebben het product zo ontwikkeld dat iedereen het kan doen – ook als je twee linkerhanden hebt. Er komen bij de montage geen moeilijke gereedschappen bij aan te pas, zelfs geen schroevendraaier. Het enige wat je nodig hebt, is een inbussleutel. Deze wordt standaard bij je BoosterMe bestelling geleverd, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je deze niet al in huis hebt of even niet kan vinden. Dit is ook wat de BoosterMe onderscheidt van andere producten – vind nog maar eens een Tripp Trapp stoelverhoger die je zo makkelijk in elkaar kan zetten! 

Stoel verhoger voor Stokke Tripp Trapp

Houten kinderstoel verhogen

In de eerste instantie ontwikkelden we een houten versie, gemaakt van berken multiplex, van de BoosterMe stoelverhoger die goed past bij een houten kinderstoel. Een mooi en duurzaam materiaal dat in elk interieur past en eventueel nog in een andere kleur geverfd kan worden. Bovendien is het een robuust materiaal dat, zolang je er goed voor zorgt, een heel leven mee kan gaan.

Inmiddels hebben we de houten versie ook uitgebreid met een zwarte en witte variant, zodat je jouw Stokke Tripp Trapp stoel kan matchen met de BoosterMe verhoger. Of je kunt juist een andere kleur kiezen voor een speels effect. Uiteindelijk hopen we nog meer kleuren en producten te lanceren. 

Kun je de Stokke Tripp Trapp bij een kookeiland gebruiken?

Je kunt de Stokke Tripp Trapp stoel nu dus ook bij een kookeiland gebruiken, alleen heb je daar wel de BoosterMe voor nodig. De BoosterMe is een stoelverhoger specifiek ontwikkeld voor de Stokke Tripp Trapp meegroeistoel. De verhoger is makkelijk te monteren en bovendien makkelijk te gebruiken. Dankzij een handig kliksysteem kun je de Stokke stoel eenvoudig in de BoosterMe zetten en weer uithalen. Zodra de stoel is vastgeklikt, verschuift de kinderstoel niet en zit je kind of baby veilig bij je aan het aanrecht. Zo kun je weer gezellig samen genieten in de keuken met de hele familie – vanaf het vroege ontbijt tot in de late uurtjes. Klik hier om de BoosterMe te bekijken!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »