Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland
FSC
0
0
Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland

29 november 2022

Vacature: Help jij BoosterMe de volgende stap te zetten? [GESLOTEN]

 

Ben jij op zoek naar een bijbaan (8 tot 12 uur per week) waarin je lekker bezig kunt zijn, veel afwisselende werkzaamheden hebt en die ook nog eens grotendeels zelf kunt inplannen? BoosterMe zoekt iemand die kan helpen met verschillende commerciële en administratieve werkzaamheden.

BoosterMe groeit! Dat betekent dat er tal van werkzaamheden zijn waarbij we wel wat hulp kunnen gebruiken. Denk aan het beheren van onze webshop en de voorraad, het bijhouden van bestellingen en het beantwoorden van vragen van klanten. Ook zoeken we iemand die ervaring heeft met online media of dat heel interessant vindt en met ons mee wil denken op het gebied van (online) marketing en social media.

Werkzaamheden zelf in te plannen

De diverse werkzaamheden zijn grotendeels zelf in te plannen, waardoor ze dus prima te combineren zijn met bijvoorbeeld een studie of een andere baan. Dit geeft je veel vrijheid, maar vraagt ook om flexibiliteit en overzicht. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, ‘het werk ziet’ en graag de handen uit de mouwen steekt.

Thuis en op locatie

Verschillende werkzaamheden kunnen vanuit huis uitgevoerd worden, maar we trekken – vooral in het begin – wel graag samen op. We hebben een kantoor in Assen (Winkler Prinsstraat 5). Het is dus wel handig als je uit de omgeving van Assen komt of het niet erg vindt om naar Assen te reizen.

Wat is BoosterMe?

De BoosterMe is een speciale Tripp Trapp-verhoger waarmee ook de jongste leden van de familie bij het kookeiland of die ene verhoogde tafel kunnen aanschuiven. Zo geeft de BoosterMe familietijd een extra boost!

Solliciteren

Wil jij samen met BoosterMe de volgende stap zetten? We ontvangen graag jouw reactie en cv op [email protected]. Ook met vragen kun je contact met ons opnemen via dat e-mailadres.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »