Safe and sustainable
Free delivery in the Netherlands
Available from stock
FSC
0

Get €10 off with promo code: NEW10New website promotion: Get €10 off with promo code: NEW10 (until 31.1.2023)

0
Safe and sustainable
Free delivery in the Netherlands
Available from stock

Get €10 off with promo code: NEW10New website promotion: Get €10 off with promo code: NEW10 (until 31.1.2023)

29 november 2022

Vacature: Help jij BoosterMe de volgende stap te zetten?

 

Ben jij op zoek naar een bijbaan (8 tot 12 uur per week) waarin je lekker bezig kunt zijn, veel afwisselende werkzaamheden hebt en die ook nog eens grotendeels zelf kunt inplannen? BoosterMe zoekt iemand die kan helpen met verschillende commerciële en administratieve werkzaamheden.

BoosterMe groeit! Dat betekent dat er tal van werkzaamheden zijn waarbij we wel wat hulp kunnen gebruiken. Denk aan het beheren van onze webshop en de voorraad, het bijhouden van bestellingen en het beantwoorden van vragen van klanten. Ook zoeken we iemand die ervaring heeft met online media of dat heel interessant vindt en met ons mee wil denken op het gebied van (online) marketing en social media.

Werkzaamheden zelf in te plannen

De diverse werkzaamheden zijn grotendeels zelf in te plannen, waardoor ze dus prima te combineren zijn met bijvoorbeeld een studie of een andere baan. Dit geeft je veel vrijheid, maar vraagt ook om flexibiliteit en overzicht. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, ‘het werk ziet’ en graag de handen uit de mouwen steekt.

Thuis en op locatie

Verschillende werkzaamheden kunnen vanuit huis uitgevoerd worden, maar we trekken – vooral in het begin – wel graag samen op. We hebben een kantoor in Assen (Winkler Prinsstraat 5). Het is dus wel handig als je uit de omgeving van Assen komt of het niet erg vindt om naar Assen te reizen.

Wat is BoosterMe?

De BoosterMe is een speciale Tripp Trapp-verhoger waarmee ook de jongste leden van de familie bij het kookeiland of die ene verhoogde tafel kunnen aanschuiven. Zo geeft de BoosterMe familietijd een extra boost!

Solliciteren

Wil jij samen met BoosterMe de volgende stap zetten? We ontvangen graag jouw reactie en cv op [email protected]. Ook met vragen kun je contact met ons opnemen via dat e-mailadres.

Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »