Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland
FSC
0
0
Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland

Ons verhaal

 

Wie zijn wij?

BoosterMe is de ontwikkelaar en producent van een speciale kinderstoelverhoger voor de Stokke Tripp Trapp: de beroemdste kinderstoel ter wereld. In vrijwel ieder huishouden is de Tripp Trapp wel te vinden. Maar in nieuwe keukenopstellingen met verhoogde tafels en keukeneilanden bleek hij ineens minder onmisbaar.

 

Hoe is BoosterMe ontstaan?

Als ouders van jonge kinderen kwamen we na de fase met de wipstoel en het fruithapje, allemaal in aanraking met de bekende Tripp Trapp-stoel. Een prachtproduct die ook nu de kinderen wat ouder zijn, nog steeds in onze huizen te vinden is. Maar wat merk je als je een keuken krijgt met een verhoogde eettafel of een kookeiland? De Tripp Trapp-stoel is te laag. Gezamenlijk aan tafel zitten wordt ineens een probleem.

 

Aan de slag

Maar problemen vragen om oplossingen. Dus ontwikkelden we zelf een verhoger voor onze Tripp Trapp-stoelen. Het bleek een succes. De Tripp Trapp-stoel kreeg zijn prominente plek in onze gezinnen terug. Al snel ontdekten we dat we lang niet de enige ouders zijn die hier tegen aanlopen. Daarom is er nu na jaren testen en bijschaven, een verhoger die door iedereen eenvoudig te gebruiken en te monteren is. Boost ook jouw Tripp Trapp-stoel en kies voor mooie momenten samen in de keuken.Voor alle andere vragen

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Volg ons

BoosterMe

Winkler Prinsstraat 5
9403 AZ Assen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL861850622B01
80917232

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »