Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland
FSC
0
0
Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.boosterme.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

Boosterme.nl streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Boosterme.nl niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Boosterme.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
 Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Boosterme.nl en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail


Boosterme.nl garandeert niet dat e-mails die aan Boosterme.nl worden verzonden (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Boosterme.nl te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks


Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Boosterme.nl heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Boosterme.nl aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten


Alle publicaties en uitingen van Boosterme.nl zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Boosterme.nl daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

Toeschrijving


Deze disclaimer is gemaakt met behulp van Rocket Lawyer.Voor alle andere vragen

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Volg ons

BoosterMe

Winkler Prinsstraat 5
9403 AZ Assen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL861850622B01
80917232

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »