Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland
FSC
0
0
Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland

15 juni 2023

Duurzame en praktische cadeaus voor peuters

Wie kent het niet? De blijdschap in die kleine oogjes wanneer ze een nieuw speeltje uitpakken. Het is een moment van puur geluk. Maar voor ons, de 'grote mensen', is er soms dat knagende gevoel. Die berg plastic speelgoed die zich opstapelt in de hoek van de woonkamer. En nog erger, het snelle tempo waarin sommige van die 'o-zo-leuke' cadeautjes voor peuters hun weg vinden naar de prullenbak. Voelt het alsof je aan het zwemmen bent in een zee van speelgoed die meer aan een plastic soep doet denken? Nou, je bent niet de enige!

Het is hoog tijd om het tij te keren. Wat nou als we cadeaus kunnen geven die niet alleen een glimlach op dat schattige gezichtje toveren, maar ook nog eens nuttig zijn in het dagelijkse leven én de planeet niet belasten? Klinkt als een win-win situatie, toch? Laten we het eens hebben over duurzame, praktische cadeaus voor peuters. Omdat onze kleintjes het allerbeste verdienen en wij ook wel wat minder rommel in huis kunnen gebruiken!

Duurzame, praktisch én duurzaam

Duurzame cadeaus zijn die producten die gemaakt zijn met respect voor het milieu en de mensen die ze maken. Ze hebben vaak een langere levensduur, zijn gemaakt van duurzame, biologisch afbreekbare of gerecyclede materialen, en hebben vaak een ethisch verantwoorde productieketen. Ze zijn ontworpen met het oog op een kleinere ecologische voetafdruk en een positieve sociale impact. Hier zijn een paar voorbeelden:

Houten Speelgoed

Houten speelgoed is duurzaam, veilig en heeft een langere levensduur dan plastic alternatieven. Het is vaak handgemaakt en van hoge kwaliteit. Het kan ook worden gerecycled of gecomposteerd aan het einde van zijn leven.

Accessoires

Bij BoosterMe zijn we een groot fan van accessoires voor bestaande producten voor peuters. Denk hierbij aan accessoires voor de Tripp Trapp, Maxicosi en de Commode. Slimme en duurzame oplossingen om deze producten nóg beter te maken zodat deze nog langer mee gaan. Dat spreekt ons zeker aan!

Bij BoosterMe hebben wij de Tripp Trapp verhoger ontwikkelt en gemaakt vanuit duurzaam hout. Dit product gaat meerdere mensenlevens mee én wordt gebruikt om de Tripp Trapp hoger te maken. Dit heeft verschillende voordelen denk hierbij aan;

De Tripp Trapp verhoger wordt voornamelijk gebruikt als verhoger zodat kinderen kunnen mee eten aan een kookeiland. Daarnaast is het is makkelijker om peuters uit de Tripp Trapp te tillen zonder dat je rug wordt belast.

Benieuwd naar de andere voordelen die de BoosterMe een perfect cadeau maken? Neem dan snel een kijkje op onze website!

BoosterMe Tripp Trapp verhoger

Biologisch Katoenen Kleding

Kleding gemaakt van biologisch katoen is zacht, comfortabel en vrij van schadelijke chemicaliën. Bovendien is biologisch katoen duurzamer dan conventioneel katoen omdat het minder water gebruikt en geen schadelijke pesticiden bevat. Herbruikbare Lunchproducten:

Herbruikbare lunchtassen, snackzakjes, of drinkflessen kunnen een geweldig duurzaam cadeau zijn. Ze helpen afval te verminderen en zijn vaak gemaakt van duurzame materialen.

Boeken

Boeken zijn een geweldig duurzaam cadeau. Ze kunnen worden doorgegeven aan broers en zussen, vrienden, of gedoneerd aan de lokale bibliotheek als je kind ze ontgroeit.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »