Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland
FSC
0
0
Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland

5 april 2022

Ontdek de BoosterMe tijdens het Huisje Boompje Baby-event [AFGELOPEN EVENEMENT]

 

Huisje Boompje Baby: van vrijdag 8 tot en met zondag 10 april staan we op hét baby- en kidsevent van het Noorden. Martiniplaza in Groningen tovert dat weekend om tot de ontmoetingsplek voor aanstaande, kersverse en jonge ouders. Het ideale moment om de BoosterMe te ervaren!

Het Huisje Boompje Baby-event belooft 15.000 maan inspiratie. Bezoekers kunnen er meedoen aan verschillende workshops, zich laten informeren tijdens lezingen en allerlei producten ontdekken. Waaronder dus onze BoosterMe!

De ideale verhoger voor jouw Tripp Trapp-stoel

De BoosterMe verhoogt jouw Tripp Trapp-stoel met twintig centimeter. Hierdoor kan jouw kind ook plaatsnemen aan het kookeiland en aan die verhoogde tafel. Wel zo gezellig! Ineens is samen koekjes bakken, koken, kleien of tekenen weer mogelijk.

Een boost voor jullie familietijd

De BoosterMe is eenvoudig te monteren, veilig te gebruiken en gemaakt van hoogwaardige en duurzame houtsoorten. Het geeft niet alleen de Tripp Trapp-stoel een boost, maar ook jullie tijd samen!

Huisje Boompje Baby-event

Meer informatie over de beurs, het programma en de ticketverkoop is te vinden op de website. We hopen jullie te zien in Martiniplaza!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »