Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland
FSC
0
0
Voor 16.00 besteld, morgen in huis
Veilig en duurzaam product
Gratis levering binnen Nederland

29 november 2022

Welke Stokke Tripp Trapp accessoires heb ik wanneer nodig?

De Stokke Tripp Trapp is een stevige, houten stoel die meegroeit met je kind. De stoel is zowel praktisch, stijlvol als functioneel, maar het is ook een stoel waardoor je kind zich vanaf het begin af aan betrokken voelt bij het gezin, in welke groeifase dan ook. Er zijn voor de Stokke Tripp Trapp talloze accessoires verkrijgbaar, zoals een tuigje, kussen, tray en meer. Welke Stokke accessoire heb je nodig voor welke leeftijd? Hieronder een kort overzicht. 

Baby van 0 to 6 maanden oud - Newborn Set

De naam zegt het al: de Stokke Newborn Set is het meest geschikt voor pasgeboren baby's van 0 tot zes maanden oud. Als je kindje nog te jong is om zelf rechtop te zitten dan is de Newborn Set perfect voor jou, want met deze meegroeiset kun je jouw Stokke Tripp Trapp zo omtoveren tot babystoel. Het is een zitje met een zacht kussen die je zo bovenop de stoel kan klikken, verstelbaar in twee verschillende posities. De set komt ook nog met een speelboog, dus jouw kindje hoeft zich niet te vervelen. Met de Newborn Set is je baby altijd dichtbij, ook als je aan tafel zit. 

Stokke Newborn set

Baby van 6 tot 36 maanden - Baby Set

Zodra jouw baby zelfstandig op de vloer kan zitten, mag je kind ook op de Stokke Tripp Trapp stoel zitten met behulp van de Baby Set. De Stokke Baby Set is een plastic inzet met een rugplank en beugel die je rechtstreeks in de Tripp Trapp kan klikken. Hierdoor heb je een klein zitje waar je baby veilig en comfortabel bij jou aan tafel kan zitten.

Ook kun je aan deze set nog een tray eetblad toevoegen. Hiermee verander je jouw Stokke stoel in een echte kinderstoel, met tafelblad en al. Zo kun je de Tripp Trapp stoel ook voor alle eetmomenten van de dag gebruiken, van ontbijt tot diner en tussendoor. Om voor je baby de zitting nog zachter te maken, zijn er voor de Baby Set ook talloze kussentjes te vinden in allerlei patronen, kleuren en materialen. Die zijn meestal makkelijk te verwisselen en te wassen in de wasmachine. 

Stokke Baby set

Als je baby eruit probeert te klimmen - Tuigje

Het eerste jaar van een baby zit vol met magische momenten: voor het eerst rechtop zitten, kruipen, staan – misschien zegt je baby zelfs al de eerste woordjes of zet de eerste stapjes! Maar, hoe meer je kindje leert, hoe meer ze ook de grenzen opzoeken. Op een bepaald moment zal je kindje ook proberen uit de stoel te klimmen. Mocht dat beginnen te gebeuren, dan is het handig je baby vast te klikken met het tuigje in de Baby set. Met deze riempjes kun je de baby nog extra veiligheid bieden. Wanneer je merkt dat de Baby set klein wordt of je kind prettiger zit op de stoel zelf, kun je nog steeds het tuigje gebruiken voor die extra zekerheid, of ze helemaal weglaten. 

Stokke Tuigje

Kind 1 - 99 jaar

Zodra je kind zelf de stoel op en af kan klimmen, kun je de newbornset en babyset achterwege laten. Vanaf nu kun je de zit- en voetenplankjes te verlagen met de groei mee van je kind. Zodra je merkt dat de stoel te hoog zit voor je kind, kun je de zitting makkelijk een stukje verlagen. Zo kun je eigenlijk de stoel voor de rest van je leven gebruiken, tot een maximum van 75 kg. En als er een tweede (of derde, of vierde) kind komt, stof je de accessoires gewoon weer af en zet je de plankjes weer terug omhoog. 

Heb je een keukeneiland en wil je dat jouw zoon of dochter ook gezellig bij je aan kan schuiven als je gaat koken of in de keuken bezig bent? Dan is de BoosterMe stoelverhoger een geschikte accessoire voor jou. Normaal gesproken is de Stokke stoel te laag voor een kookeiland, waardoor kinderen niet mooi aan het aanrecht kunnen zitten. Maar met de BoosterMe kun je jouw Stokke Tripp Trapp iets hoger maken, waardoor het meer de hoogte krijgt van een barstoel. Zo kan je kindje ook lekker meehelpen met het koken – of in ieder geval lekker meekijken! 

Over Stokke

Stokke is een Noors bedrijf dat wereldwijd bekend staat met hun ingenieuze stoel en erkend wordt voor het bedenken van de beste oplossingen voor kinderen. Al meer dan veertig jaar combineren ze hun passie voor Scandinavisch design met het vermogen om het gewone uit te dagen en prachtige producten te maken die de familieband versterken. De Stokke producten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, met meegroei-functionaliteit en een tijdloos design. Dit zorgt voor een lange levensduur die soms wel generaties lang meegaat. De Stokke Tripp Trapp is zeker zo'n product. Het tijdloze en multifunctionele design is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het altijd goed aansluit bij ieder interieur. 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »